Har du spørgsmål ? ( FAQ )

FAQ

Most frequent questions and answers

Der ingen forskel. Indholdet i de to versioner er identisk, men eftersom mennesker foretrækker at identificere sig via kønnet, har vi lavet en version i blå emballage til mænd og en version i lilla emballage til kvinder.

Ja. Ellers havde vi fundet på et andet navn.

Nej. 5 Days Deo er fri for parabener, perfume og farlige kemikalier.

Nej. Det er kombinationen af sikre ingredienser, der giver den langvarige virkning. 5 Days Deo er ikke skadelig, og er derfor godkendt af Astma Allergi Danmark og får topkarakter i forbrugers rådes “tænk kemi”.

Nej, 5 Days Deo er helt duftneutral, så du kan supplere med parfume eller en anden deodorant, hvis du ønsker en duft.

Ved normal brug, dvs. hver 5. dag, rækker en flaske til ca. 4-6 måneder.

5 Days Deo virker ved at bakterierne på huden fjernes samtidig med, at svedporerne fastlåses i den normale svedposition, dvs. de holder en diameter som ved normal svedafsondring. Fraværet af bakterier er dog den væsentligste årsag til at du bliver fri for svedlugt, da bakterierne omdanner de affaldsstoffer vi udskiller til svedlugt.

Jo. Du bader og vasker dig som normal i de fem dage, 5 Days Deo virker. Det går ikke af i vask – end ikke hvis du har et aktivt sportsliv.

Nej. 5 Days Deo reducerer porernes diameter uden at lukke dem, så kroppens normale varmeafgivelse og udskillelse af affaldsstoffer fungerer uændret.

Ja, men vær opmærksom på at virkningen derved kan blive reduceret. 5 Days Deo virker bedst, hvis den påføres om aftenen inden sengetid, da den i løbet natten trænger ind i huden og gør sit arbejde. Denne proces har trangere kår i dagtimerne, hvor du er aktiv og evt. sveder.

Ja, det kan du sagtens, og for nogle få vil det være nødvendigt.
90% af de adspurgte forbrugere fortæller, at 5 Days Deo holder svedlugt væk 5 dage. De sidste 10% svinger mellem 3-7 dage. Hvis du hører til den gruppe, for hvilken 5 Days Deo holder i 3-7 dage, må du naturligvis bruge den henholdsvis hyppigere eller mindre hyppigt. Hvis du ikke kan huske om det f.eks. er 4 eller 5 dage siden, du har brugt 5 Days Deo, eller hvis du blot vil være helt sikker, kan du roligt bruge den en dag tidligere.

5 Days Deo virker bedst, når den påføres inden sengetid. Vask dig grundigt under armene og påfør 5 Days Deo. Brug evt. dine fingre til at massere overskydende væske ind i huden. I løbet af natten vil 5 Days Deo neutralisere bakteriemiljøet og derved fjerne årsagen til svedlugt, og denne virkning vil vare i ca. 5 dage – afhængig af hvor aktiv du er. Dagen efter kan du vaske dig som normalt.

5 Days Deo indeholder følgende ingredienser:
Aqua
Isopropyl Alcohol
Aluminum Chloride Hydrate
Aluminum Chloride
Glycerine
Propylene Glycol
Allantoin
Ethylhexyl glycerine
Peg-12 Dimethicone

5 Days Deo indeholder alkohol, så hvis du er allergisk over for alkohol, anbefaler vi at du ikke benytter produktet.

Nej. 5 Days Deo indeholder ingen ingredienser, der misfarver dit tøj.

Ja. Ud over at neutralisere bakteriemiljøet, reducerer 5 Days Deo også svedproduktionen.

Det kan du sagtens. Dog anbefaler vi at du benytter 5 Days Deo – Feet & Body sprayversionen, som netop er beregnet til påføring på steder som skridtet, under brysterne og på fødderne. Indholdet i de tre produkter er identiske.

Med korrekt påføring samt et normalt fysisk aktivitetsniveau, vil du være fri for svedlugt i 5 dage. Vær dog opmærksom på at folk er forskellige, og nogle vil opleve kun at være fri for svedlugt i 3 dage – andre 6 dage.

Produktet er udviklet udelukkende med henblik på at stoppe svedlugt, og således var der ingen grund til at tilsætte en duft, da dette ville indskrænke målgruppen gevaldigt.

Nej. 5 Days Deo er kun testet på mennesker.

Ja. Du kan sagtens bruge 5 Days Deo, hvis du er gravid.

5 Days Deo er tilsat 3 hudbeskyttende stoffer: glycerin, propylenclycol og alcloxa. Den eneste ingrediens, der kan give svie eller rødmen er alkohol, og hvis det sker, kan du skylle huden med koldt vand umiddelbart efter påføringen.

Nej. 5 Days Deo er tilsat fugtighedsbevarende stoffer.

Jep. Al uønsket svedlugt forsvinder.

Ja, for 5 Days Deo er duftneutral. Dine parfumer fremtræder endda endnu klarere i duft og holder også længere, da der ikke er nogen svedlugt, der skal overdøves.

Nej, men vi giver pengene tilbage, hvis ikke du er tilfreds. 5 Days Deos virkning er videnskabeligt dokumenteret, så risikoen for, at du går galt i byen, er minimal.

Ja. Hvis du ikke er tilfreds med 5 Days Deo, kan du returnere det til producenten og få dine penge tilbage.

Der ligger et garanticertifikat i æsken sammen med produktet.

Hvis 5 Days Deo IKKE virker:

 • Husk at følge brugsanvisningen og brug 5 Days Deo om aftenen inden sengetid, så den kan virke natten over.
 • Vær sikker på det ikke er din bluse der lugter af gammelt sved. Gammel svedlugt kan sidde i dit tøj – også selv om du har vasket det i vaskemaskinen.
 • Hvis du vil være helt sikker på at svedlugten er fjernet fra dit tøj, skal du lægge det i blød i desinfektionsmiddel natten over.
 • Prøv at bruge 5 Days Deo 2 dage i træk, for at være helt sikker på, at du får neutraliseret bakteriemiljøet. Dette er kun nødvendigt at gøre 1 gang.
 • 5 Days Deo hæmmer ikke al svedproduktion, så du kan stadigvæk svede. Dog vil du dufte ren.
 • På langt de fleste virker 5 Days Deo i 5 hele dage – på enkelte faktisk længere, men på andre dog kun 3 dage.

Hvis du ikke er tilfreds med 5 Days Deos virkning, kan du inden for 30 dage returnere flasken med det resterende indehold min. 2/3 af indholdet.

Udfyld garanticertifikatet med din adresse og dit kontonummer og send flasken, garanticertifikatet samt kvitteringen for dit køb til:
5 Days Deo International
Galschiøtsvej 28
3000 Helsingør

Du vil hurtigst muligt få indsat beløbet, du betalte for 5 Days Deo, på din konto.

 • Ja, det er der.

  Vi bad det godkendte og upartiske firma Statcon Aps i Kokkedal om at undersøge 5 Days Deo.

  Her er et resume af undersøgelsen:
  100 flasker 5 Days Deo blev givet til 100 personer, der alle vidste, at de i løbet af dagen ville lugte af sved, hvis de ikke brugte en deodorant. 50 af flaskerne indeholdt 5 Days Deo, mens 50 af flaskerne indeholdt 5 Days Deo UDEN aktive stoffer. De 100 testpersoner påførte deodoranten og skulle hver dag rapportere et af følgende udsagn tilbage:
  A Der var ingen svedlugt
  B Der var kraftig reduceret svedlugt
  C Der var normal svedlugt

  Undersøgelsen strakte sig over 10 dage, det vil sige 2 perioder á 5 dage. Deodoranten blev påført igen om aftenen dag 5.

  Resultatet:
  91,7 % af de personer der havde fået den rigtige 5 Days Deo meldte tilbage at der gennem de 5 dage ikke var nogen svedlugt, mens 93,7 % af den anden gruppe svarede, at de dagligt lugtede af sved. Resultat viser meget tydeligt at 5 Days Deo virker.