ABOUT US

Produktet er velegnet til både mænd og kvinder. Der er ingen forskel i produktets sammensætning.
De fleste foretrækker kosmetiske produkter opdelt efter køn. Derfor producerer vi 5 Days DEO til mænd og kvinder, som er farvekodede.

Skaberen af produktet er Claus Greiffenberg. Han afsluttede sine studier som kiropraktor i år 1996. Efterfølgende fulgte han sine studier op med forskellige kurser i forhold til menneskelig krop, sundhed og dens funktioner.
Alt vedrørende 5 Days DEO startede i år 2008. Claus vidste, at sved i sig selv ikke lugter, og årsagen til lugten er bakterier, der sidder på vores hud. Han havde en idé om, at hvis han kunne klare at fjerne de bakterier, der forårsager lugten, så ville sveden være helt uden lugt for os alle.5 Days DEO kom for at se verdens lys med en unik formel, der viste sig at være fuldstændig harmløs og derfor blev den præmieret med certifikat fra Astma Allergi Danmark.

I år 2010 kom 5 Days DEO på hylderne hos den største kosmetikbutikskæde i Danmark – MATAS. 5 Days DEO blev fra den dag til et “MUST HAVE”-produkt. 5 Days DEO fik meget hurtigt et godt ry hos kunderne. Efter den første succes i Danmark, udvidede 5 dages DEO til andre lande som Slovakiet, Tjekkiet, Polen og Tyskland.

I løbet af sit studie har Claus Greiffenberg fundet ud af, at de fleste af deodoranterne indeholder skadelige kemikalier for at opnå effekten af at fjerne svedlugten. Det var dengang, han sagde til sig selv: “Kan dette problem gribes an på en anden måde?” Det var det øjeblik, hvor han fik ideen til 5 Days DEO formel.

Hans inspiration var hans bedstefar, der har farmaceut. Hans fokus var på forskellige hudproblemer og sygdomme, hvortil han udviklede sine egne specielle salver, der neutraliserede miljøet, hvor bakterierne var til stede. Salverne hjalp til hurtigere heling af huden. Han tænkte: “Er det så muligt at neutralisere miljøet i svedkirtlerne?” 

Sådan udviklede han 5 Days DEO – nu, et af de mest effektive og et af de mest harmløse produkter af sin art på markedet i dag.

VIDEO INTERVIEW
MED OPFINDEREN AF 5DAYS DEO

5DAYS DEO HISTORIE

Skaberen af produktet er Claus Greiffenberg. Takket være ham behøver du aldrig være bekymret for svedlugt igen.