5 DAYS DEO SPØRGSMÅL & SVAR

Velkommen til vores spørgsmål/svar-sektion.
Nedenfor finder du spørgsmål og svar om de fleste emner. Hvis du ikke finder det, du leder efter, er du velkommen til at kontakte os.

Ja, 5 Days DEO kan bruges under graviditet.

Ja. 90 % af brugerne bekræfter, at 5 Days DEO virker i præcis 5 dage. Men hvis du er en meget aktiv person, kan dette forkorte varigheden af produktets virkning. I dette tilfælde anbefaler vi påføring hver 3. dag.

Nej, 5 Days DEO indeholder ikke parabener.

Nej, alle ingredienser er sikre og harmløse. Produktet er godkendt af den danske allergiforening (Astma Allergi Danmark).

Nej, 5 Days DEO er fuldstændig lugtfri, så du kan bruge den sammen med din yndlings antiperspirant eller parfume.

Ved normal brug (hver 5. dag) skal deodoranten holde i 5-6 måneder.

Ja, du kan bruse eller bade, som det er, mens du bruger 5 Days DEO. Kontakt med vand har ingen indflydelse på produktets ydeevne.

Nej, 5 Days DEO tilstopper ikke porerne, det gør dem kun mindre.

Produkternes PH-værdi er 7,5.

Ja, men for de bedste resultater anbefaler vi at påføre 5 Days DEO inden du går i seng – din krop er ikke aktiv under søvnen, hvilket giver produktet evnen til at neutralisere bakterier mest effektivt.

Ja. I nogle tilfælde er det nødvendigt at bruge produktet mere end hver 5. dag. 90 % af brugerne siger, at 5 Days DEO virker i præcis 5 dage, de resterende 10 % skal påføre produktet oftere end hver 5. dag.

Aqua
Isopropy lalkohol
Aluminumchloridhydrate
Aluminumchlorid
Glycerin
Propylenglykol
Allantoin
Methylphenylglycerin
Peg-12-Dimethazone

5 Days DEO indeholder alkohol. Hvis du er allergisk over for alkohol, anbefaler vi ikke at bruge dette produkt.

Nej, 5 Days DEO efterlader ikke mærker på tøjet.

Hovedopgaven for 5 Days DEO er at forhindre lugten af sved, så vi så ingen grund til at tilføje duft til produktet.

Nej, 5 Days DEO er kun blevet testet på mennesker.

Der er ingen forskel i sammensætning, men fra et psykologisk synspunkt foretrækker folk normalt at identificere det køn, som et produkt er beregnet til, frem for at bruge unisex-produkter. Derfor har vi skabt 5 Days DEO i blå til mænd og pink til kvinder.

5 Days DEO indeholder 3 ingredienser som har til formål at beskytte huden – glycerin, propylenglycol og alcloxa. Den eneste ingrediens, der kan forårsage en forbrænding eller rødme af huden, er alkohol.

Nej, 5 Days DEO udtørrer ikke huden.

Ja, for 5 Days DEO lugter ikke.

Vi er så overbeviste om effektiviteten af vores produkt, at vi garanterer din tilfredshed eller dine penge tilbage. Garantien kan findes i produktets emballage.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg vil returnere et produkt?

5 Days DEO tilbyder en pengene-tilbage-garanti, der gælder i 30 dage.

Hvis du ønsker at returnere et produkt, kan du gøre det inden for 30 dage efter modtagelse af produktet. Send produktet til denne adresse:

5DAYS DEO
Galschiøtsvej 28
3000 Helsingør
Danmark

Husk at vedlægge en kopi af fakturaen.

Produkt efter brug: Hvis du ikke er tilfreds med 5 Days DEO, kan du returnere produktet inden for 30 dage (flasken skal stadig indeholde mindst 2/3 af den originale væske). Udfyld garantibeviset med dine personlige oplysninger og vedlæg en kopi af fakturaen.

Hvis alle krav er opfyldt, sender vi dine penge tilbage via bankoverførsel, når vi modtager produktet hurtigst muligt.

Husk at bruge produktet i henhold til instruktionerne. 90 % af brugerne mener, at 5 Days DEO virker i præcis 5 dage, for de resterende 10 % af brugerne varierer denne periode mellem 3 og 7 dage. Hvis du er en person, for hvem produktet virker i 3 dage, anbefales det naturligvis at gentage påføringen oftere end hver 5. dag. Hvis du føler, at 5 Days DEO ikke virker, som det skal, så prøv at påføre produktet 2 dage i træk for at neutralisere eventuelle bakterier, der kan være til stede på din hud.

Sørg også for, at dit tøj ikke forårsager lugten, da det stadig kan lugte af sved på trods af regelmæssig vask.

 • Ja, det er der.

  Vi bad det godkendte og upartiske firma Statcon Aps i Kokkedal om at undersøge 5 Days Deo.

  Her er et resume af undersøgelsen:
  100 flasker 5 Days Deo blev givet til 100 personer, der alle vidste, at de i løbet af dagen ville lugte af sved, hvis de ikke brugte en deodorant. 50 af flaskerne indeholdt 5 Days Deo, mens 50 af flaskerne indeholdt 5 Days Deo UDEN aktive stoffer. De 100 testpersoner påførte deodoranten og skulle hver dag rapportere et af følgende udsagn tilbage:
  A Der var ingen svedlugt
  B Der var kraftig reduceret svedlugt
  C Der var normal svedlugt

  Undersøgelsen strakte sig over 10 dage, det vil sige 2 perioder á 5 dage. Deodoranten blev påført igen om aftenen dag 5.

  Resultatet:
  91,7 % af de personer der havde fået den rigtige 5 Days Deo meldte tilbage at der gennem de 5 dage ikke var nogen svedlugt, mens 93,7 % af den anden gruppe svarede, at de dagligt lugtede af sved. Resultat viser meget tydeligt at 5 Days Deo virker.

5days deodorant international
Galschiøtsvej 28
3000 Helsingør
CVR-Nr: 34021945
contact@5daysdeo.com
+45 2624 4155